Ταβέρνα Παγασητικός
English language Ελληνικά Deutsche Sprache
Κάντε κλικ για μεγέθυνση
Το ξενοδοχείο Μαριάνθη βρίσκεται 30 μ. από την θάλασσα, σε ένα ήρεμο δρομάκι στο παραθαλάσσιο θέρετρο Καλά Νερά. Απολαύστε την ομορφιά της πράσινης φύσης που αγκαλιάζει τα χωριά, τις πανέμορφες παραλίες και την γαλάζια θάλασσα. θα περάσετε θαυμάσιες διακοπές στην χερσόνησο του Πηλίου, μια μοναδική περιοχή της Ελλάδας.

Το καλοκαίρι τα Καλά Νερά είναι ζωντανό χωριό. Η παραλία στον Παγασητικό Κόλπο απονεμόταν με την γαλάζια σημαία για το ασφαλές και καθαρό νερό της. Μια βόλτα περνώντας τον Κόλπο σας δείχνει μια υπέροχη θέα με ορεινό τοπίο και μια καταπληκτική ηλιοβασίλεμα.

Το ξενοδοχείο Μαριάνθη λειτουργεί όλο το χρόνο. Είμαστε σίγουροι ότι θα καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας και θα απολαύσετε μια άνετη διαμονή κοντά μας.
Μόνο μέρικα βήματα από το ξενοδοχείο μας Θα βρείτε την οικογενειακή μας Ταβέρνα Παγασητικός, μία από τις πιο παλιές και γνωστές (1934) στα Καλά Νερά.

Δίπλα στην θάλασσα οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ευχάριστες ώρες και να απολαύσουν τις παραδοσιακές γεύσεις, τα σπιτικά μαγειρεμένα φαγητά και την μεγάλη ποικιλία από θαλασσινά.
eXTReMe Tracker